Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Νότα Κυμοθόη "Σύμπαντος δωρεά" Νέα Ελληνική Ποίηση

Νότα Κυμοθόη

 "Σύμπαντος δωρεά"

 Νέα Ελληνική Ποίηση 

 Βιβλίο! Αύγουστος 2023 Κυκλοφορεί 

Το νέο βιβλίο Ποίησης "Σύμπαντος δωρεά" της Νότας Κυμοθόη σε ελληνική και αγγλική γλώσσα Nota Kymothoe "Universe's bequest" είναι γεγονός! Κυκλοφορεί και περιλαμβάνει σπουδαία ποιητική γραφή της αναγνωρισμένης διεθνώς Ελληνίδας Ποιήτριας! 
Το εξώφυλλο κοσμεί ένα συλλεκτικό εικαστικό έργο της με τίτλο "Ηλιοτρόπια" ελαιογραφία σε καμβά, και η έκδοση αυτή είναι πραγματικά ένα μοναδικό στολίδι γραφής και δημιουργικότητας, που θα χαρεί ο κάθε ενδιαφερόμενος αναγνώστης και φιλότεχνος!
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ 
  ΤΗΛ: 211 213 6882: www. ostriaeditions.com


Nota Kymothoe
 "Universe's bequest" 
Neohellenic Poetry

Το βιβλίο κυκλοφορεί και σε αγγλική έκδοση Αύγουστος 2023 από τις Εκδόσεις Όστρια με το ίδιο εξώφυλλο σε μια μοναδική δημιουργική και καλλιτεχνική έκδοση! Ένα μοναδικό διαμάντι είναι αυτό το βιβλίο, καθώς ο σπουδαίος Καθηγητής ελληνικής κι αγγλικής γλώσσης και Ζωγράφος των Καλών Τεχνών Aristaios Lykeiarxes (D.M.P.) έχει μεταφράσει επακριβώς την γραφή και το νόημα της ποιητικής έκφρασης που γράφει η Νότα Κυμοθόη!
Τον ευγνωμονεί ιδιαιτέρως!

OSTRIA EDITIONS TEL: 
211 213 6882: www. ostriaeditions.com
OSTRIA EDITIONS  Anemos_dimiourgias


Η Ποιήτρια Ευγνωμονεί τις Εκδόσεις Όστρια για την έκδοση αυτή καθώς κι όλους τους αναγνώστες της και όλους τους φιλότεχνους που τίμησαν και τιμούν την λογοτεχνική γραφή της μέσα από τα βιβλία της και τα έργα ζωγραφικής της.

Εύχεται να είστε όλοι καλά όπου κι αν είστε και να περνάτε καλά με όσους σας αγαπούν κι αγαπάτε προσφέροντας αγάπη και καλοσύνη, για το δικό σας καλό και το καλό όλων γύρω σας επάνω στη Γη, όπου κι αν κατοικείτε!
 
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός, Ποιήτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου