Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ:ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


ΚΡΥΜΜΈΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΦΩΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ
ΑΠΟ ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ

Πανάγιο Πνεύμα, Θεέ μου, Πατέρα και Μητέρα μας
Μέσα στη δική Σου Παρουσία και Ύπαρξη υπάρχει μόνον Αγάπη, Ειρήνη, Αρμονία
κι αυτές τις ενέργειες ζητώ καθημερινά να δίνεις σε μένα και σε κάθε συνάνθρωπό μου, οπού εκδηλώνει την πίστη του σε Σένα!
Βοήθησέ μας σε παρακαλώ, όλους όσους επικαλούμαστε τη βοήθειά σου να δυναμώνει αυτή μας η πίστη για Αγάπη, Ειρήνη, Αρμονία με όλους τους ανθρώπους ξεκινώντας από τους αδερφούς μας και συγγενείς μας κι όλους όσους ανθρώπους γνωρίζουμε και συναναστρεφόμαστε σε χωριά, πόλεις και χώρες.
Βοήθησέ μας σε παρακαλώ να έχουμε κατανόηση, ανεκτικότητα και συγχώρεση για τους ανθρώπους και αδερφούς μας ώστε να συγχωρούμε τα λάθη και τις ελαττωματικές συμπεριφορές τους, με επίγνωση και για τα δικά μας ελαττώματα και λάθη, που καθημερινά προσπαθούμε να διορθώσουμε.
Πανάγιο Πνεύμα Θεέ μου Πατέρα και Μητέρα όλων μας
δυνάμωσε την πίστη αυτή σε μένα και σε όλους τους αδερφούς και συνανθρώπους μας, γιατί Πιστεύω σ΄ έναν Θεό Παναγίου Φωτός Πάντων Δημιουργό και Ποιητήν Ουρανού και Γης ορατών τε πάντων κι αοράτων Συμπάντων
Και σε μια ανθρώπινη κοινωνία ειρηνική στην οποία ο κάθε άνθρωπος είναι δικό Σου παιδί και δικός μου αδερφός και προστατεύεις εκείνον, όπως κι εμένα
Καθώς οι λαοί επάνω στη γη και όλες οι ανθρώπινες φυλές είναι δικά σου δημιουργήματα κι έχουν την εύνοια που εσύ προσφέρεις απλόχερα
Και σ΄ένα κόσμο δικό Σου πιστό στην εντολή του αγαπημένου σου Υιού "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ώστε η ανθρωπότητα να αποκτήσει ενότητα, κατανόηση κι αγάπη για καλή συνεργασία και ωραία συνύπαρξη.
Πιστεύω στη δύναμή Σου κι επιθυμώ έναν κόσμο ειρηνικό, ευτυχισμένο και χαρούμενο με όλα τα αγαθά κι όλη την αφθονία που έχεις δώσει στη γη μας!
 Πιστεύω στην αιώνια ενέργειά Σου και την επικαλούμαι!
Αμέν

Θα μου επιτρέψετε να εξηγήσω τι θα πει Αμέν ή Αμήν

Κατά κυριολεξία σημαίνει: 
Α=Αρχή Δύναμης
Μ=Μονάς
Ε=Έλευση ή Εκπόρευση Δύναμης(αν αντί ε υπάρχει η=ημών)
Ν=Νους
                                                
Αν ασχοληθώ με το τι συμβαίνει σήμερα στις τάξεις=βαθμούς της ιεροσύνης, θα γκρεμιστεί όλο το εκκλησιαστικό οικοδόμημα. Δεν έχω τέτοια πρόθεση. Απλά θα θυμίσω σε κάποιους φανατικούς βαθμούχους που κηρύσσουν, πως,  η ενέργεια του Θεού, έχει φανερωθεί απ΄αρχής κόσμου, με διάφορα ονόματα, γιαυτό κι ο Θεός είναι αιώνιος εις τους αιώνες των αιώνων. Δηλαδή η ενέργειά του, γιατί ως πρόσωπο είναι αόρατος! Αυτή Του η θεϊκή ενέργεια δόθηκε σε παιδιά του μέσα από τη Θεογονία του, που γράφει και ο Ησίοδος, κείμενα γνήσια αρχαία ελληνικά, που δεν διδάσκονται δυστυχώς τα Ελληνόπουλα. Η άλλη σύγχρονη Θεογένεση έγινε με τη γέννηση του Χριστού, που θύμισε στον εκεί κόσμο της περιοχής του, όπου ήταν και οι πλεον αμφισβητίες του αρχαίου ελληνικού Πνεύματος, την αλήθεια για την ενέργεια του Θεού του Φωτός, καθώς ο ίδιος έλεγε""εγώ ειμί το φως του κόσμου" ταυτίζοντας τον εαυτό του με τον Απόλλωνα και φυσικά με τη ΜΙΑ ΑΡΧΗ, αυτή οπού υπήρχε στα ιερά των αρχαίων Ελλήνων τα οποία στη συνέχεια...κατέστρεψαν...κι όλο το ιερατείο των Εβραίων δημιούργησε το ιερατείο της νέας θρησκείας...
Αν τους συμφέρει να ευλογούν τα "δημοσίου υπαλλήλου"γένια τους, ας το κάνουν, αλλά ψεύδονται ενώπιον Θεού, υποτιμώντας την αιώνια ιδιότητά Του κι όχι την 2015 ύπαρξή του μόνον. 
Το αν η Αθηνά Θεά της Σοφίας= θεία ενέργεια κι Αρχάγγελος, ήταν ενέργεια κι όχι απλά μια κοπέλα που έκαναν άγαλμα παλιά όπως λένε επίσημα σήμερα επίσκοποι της ορθοδόξου εκκλησίας, γελάμε και ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια με τις σαχλαμάρες τους δημοσίως. Μπορούν να μη το πιστεύουν, αλλά ειδωλολάτρες δεν ήταν οι αρχαίοι Έλληνες, μήτε τα ιερά του Απόλλωνος ήταν είδωλα, μιας ηλιακής θρησκείας καθαρά πνευματικού φωτός. Η μονόπλευρη γνώση οδηγεί σε λάθος απόψεις και ο φανατισμός, οδηγεί σε εγκληματικές ενέργειες, που περιέχουν μίσος, οργή, θυμό, αγανάκτηση από άγνοια και φόβο, που τόσα χρόνια έχει γίνει ένα "μισαλλόδοξο" δόγμα εις βάρος των Ελλήνων και εις βάρος της ανθρωπότητας, παραποιώντας την εντολή του Ιησού Χριστού= ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ!

ΘΥΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΘΕΟΥ και δεν είναι απλή ασπίδα, αλλά...ΙΕΡΟ ΘΕΪΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ, συνέχεια του αρχικού ιερού κύκλου που υπάρχει στην πιο πάνω φωτογραφία.Οι δεκαέξι ακτίνες ηλίου που υπάρχουν συμβολίζουν κι από 1 ιερό Ήλιου Θεού ανά τον κόσμο, όπου είχαν ιδρύσει οι αρχαίοι Έλληνες Μύστες. Είναι εύκολο να λέγονται δημοσίως αυτά που λέγονται μέσα στην εκκλησία από έναν επίσκοπο, για εντυπωσιασμό, προσπαθώντας να διατηρηθεί ο κλήρος ως δημόσιο λειτούργημα, αλλά δεν γίνεται διάλογος και η άποψη από άμβωνος, θεωρείται ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ. Δεν είναι όμως αληθινή, αλλά συμφεροντολογική.
Όσοι αναγνώστες, χρήστες του διαδικτύου επιθυμούν να πάρουν γνώση για την αλήθεια, ας ανατρέξουν να μελετήσουν τους Πυθαγόρειους αριθμούς.
ΘΥΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΞΆΚΤΙΝΗΣ ΑΣΠΊΔΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΥΣΤΩΝ ΤΟΥ ΗΙΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ κι ο Μέγας Αλέξανδρος με το βαθμό ΜΕΓΑΣ γι΄αυτό μπορούσε να φέρει αυτό το σύμβολο. Δεν το είχε όμως ο Φίλιππος ο πατέρας του. Κι εδώ λοιπόν, επιτρέψτε μου να μελετηθεί με πολύ προσοχή η αναφορά του αρχαιολόγου Ανδρόνικου σχετικά με τη Βεργίνα. Αποτελεί ο τάφος αυτός, τάφος του Φιλίππου; Αν ναι, τότε εδώ έχουμε ένα ισχυρό κλειδί που αφορά τον Μέγα Αλέξανδρο, του οποίου η σωρός κατά παραγγελία της μητρός του Ολυμπιάδας (η οποία ήταν μυημένη στα ιερά του Ήλιου Θεού και μπορούσε να φέρει τον ιερό 16άκτινο Ήλιο ως Ιερό Σύμβολο Μύησης. Της αποδόθηκε δε ενώ ακόμα ζούσε η ίδια το ιερό σύμβολο του υιού της Μεγάλου Αλεξάνδρου, σε εποχή όπου ζούσε ακόμα και η Ρωξάνη η οποία είχε γεννήσει τον εγγονό της και τον υιό του  Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το εύρημα στη Βεργίνα ως 16άκτινος Ήλιος ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο κι όχι στο Φίλιππο το Μακεδόνα. Ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο τον Μακεδόνα Μύστη των Ιερών Μυστηρίων του Ήλιου Θεού κι Άμωνος Ζηνός)Αν δείτε σε σχήμα ΣΤΑΥΡΟΥ τα στοιχεία είναι: ΠΥΡ -ΓΑΙΑ-ΑΗΡ-ΩΚΕΑΝΟΣ
Δεν μπορώ να σας εξηγήσω τα Ιερά Μυστήρια, γιατί έχουν πολλές βαθμίδες και δεν είστε όλοι κι όλες σε θέση να τα κατανοήσετε. 
Έχει έρθει όμως το πλήρωμα του χρόνου και πολλοί ενσαρκωμένοι φωτισμένοι Μύστες, Ιέρειες και Ιερείς από αυτές της αρχαίες τελετές, βρίσκονται επάνω στη Γη. Είναι οι Ελ, οι Ηλ και δεν τους αναγνωρίζετε καθώς βρίσκονται ανάμεσά σας...
Οι φωτεινές πύλες έχουν ανοίξει και πριν λίγες ημέρες έγινε η διασύνδεση ώστε να διαδοθεί σε όλη την ανθρωπότητα η ΑΡΜΟΝΙΑ, η ΕΝΟΤΗΤΑ, η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΕΙΡΗΝΗ για την ομαλή συμβίωση όλων των λαών της οικουμένης.
Δεν συμβαίνει μόνον "ρατσισμός" στις τάξεις της θρησκείας, αλλά μια μονομερής φανατική συμπεριφορά που θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο "μπούλινγκ" που έχει εξαπλωθεί για τη δολοφονία μέσω πολέμων των ανθρώπων...
ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ πως στοιχεία από την πιο πάνω ιερή τελετουργία έχουν δανειστεί για την τέλεση των μυστηρίων όλες οι θρησκείες, με όποιο τελετουργικό υποστηρίζονται.
Και δεν είναι μόνον αυτό το δάνειο, αλλά πάρα πολλά άλλα, που δεν είναι του παρόντος, για να τ΄απαριθμήσω...
Με θλίβει το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι δεν κατανοούν πως όλοι επάνω στη γη είναι προικισμένοι από τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος που υπήρχε ως Δύναμη Πάντων απ΄Αρχής και δημιούργησε το Σύμπαν και τα Σύμπαντα κι όχι μόνον τη Γη, την οποία παίζει στα δάχτυλάκια του. Και αλήθεια, αυτή η Γη κινείται, κι όμως οι εκκλησιαστικοί κύκλοι, την εποχή του μεσαίωνα, το αμφισβητούσαν σκίζοντας από θυμό τα ράσα τους...
Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη

 © Nότα Κυμοθόη