Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΛΗΣΣΙΕΣ:ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ
ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ!
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


Ο λαός από τη στιγμή που έχει λογική δοσμένη από το Θεό, δεν είναι ποίμνιο, αλλά έχει ελευθερία, κι αυτή δεν έχετε κανένα δικαίωμα να του την στερήσετε με το να τον μαντρώνετε κάτω απ΄τις "πατριές"=πατριαρχικές γκλίτσες του εβραϊκού κατεστημένου που έχετε επιβάλλει σ΄ έναν περήφανο ελληνικό λαό, τον οποίο ξεθεμελιώσατε!!!
Οι αγράμματοι κι αμόρφωτοι της ορθοδοξίας ιερείς, αποκαλούν την Μητέρα του Χριστού με τις εξής συνεχείς προσφωνήσεις:" Κυρία Παναγία Δέσποινα και Κυρία Θεοτόκος".


Είναι λάθος η χρήση της ελληνικής γλώσσας. Δεν μπορείτε, όσο κι αν έχετε φορτιστεί "συναισθηματικά" κι όσο θέλετε να φορτήσετε συναισθηματικά "λάθος" το πιστό εκκλησίασμα, να χρησιμοποιείτε τόσα επίθετα στη σειρά!..Η πίστη δεν δυναμώνει με τόσα πολλά επίθετα στη σειρά...

Εξηγώ:
Παναγία=επίθετο, Δέσποινα=επίθετο (όχι όνομα), Κυρία=επίθετο, Θεοτόκος=επίθετο!
Η σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας, από τη στιγμή που την χρησιμοποιείτε δημοσίως, θα ωφελήσει την ορθοδοξία, διαφορετικά κάνει κακό...
Το όνομά της Μητέρας του Χριστού, ήταν ΜΑΡΙΑ= λαμπερή πολύ και το όνομά της προέρχεται από το ΣΕΙΡΙΟ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΕΡΑΣ ΑΣΤΗΡ=ΜΕΡΑΣ, από το μαρ=λαμπερός πολύ. 
Είναι σχετικό και με τον μηρό του Δία, απ΄όπου γεννήθηκε ο Διόνυσος...
Όσο για το μίσος, τον ευτελισμό και μισογυνισμό, λέω απλά πως ο ιερέας που σέβεται την Μητέρα του Θεού, του οποίου τελεί Θεία Λειτουργία, σέβεται και τις γυναίκες.
Εντύπωση προκαλεί το ότι αφήσατε απ΄ έξω τις Αποστόλους του Χριστού, Φωτεινή, Μαγδαληνή, το Ευαγγέλιο του Αποστόλλου Θωμά κ.λ.π., φυσικά το ιερατείο "ανδρώθηκε" κατά τον εθισμό του εβραϊκού ιερατείου...συνέχεια του οποίου είναι το Ισλάμ. 
Το μίσος και η αντιπαλότητα για τις θεσούλες σας, διαχωρίζει την ανθρωπότητα, τους ανθρώπους και τους λαούς, αλλά το να μη σέβεστε τον τόπο και τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε, με βάζει σε σκέψεις...
 Ο Ι. Χριστός άφησε την εξής εντολή: ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ!..
Ας την εφαρμόσετε για τους συναθρώπους σας, οι οποίοι δεν έχουν το δικό σας φανατισμό κι ας αφήσετε κατά μέρος τον επαγγελματισμό και τις καριέρες με τη χρήση του ονόματος ΧΡΙΣΤΟΣ!!! Καμμία σχέση δεν έχει η επιχείρηση "χριστιανισμός" με τη Θεϊκή Ενέργεια Χριστός!

Όσο για το " Ὁ λαός τοῦ Θεοῦ, εἶναι Λ[λ]ογικόν ποίμνιο καί ὄχι διανοητικά στερημένα ὄντα·" που διάβασα κάπου, επιτρέψτε μου να κάνω το εξής σχόλιο: Ο λαός από τη στιγμή που έχει λογική δοσμένη από το Θεό, δεν είναι ποίμνιο, αλλά έχει ελευθερία, κι αυτή δεν έχετε κανένα δικαίωμα να του την στερίσετε με το να τον μαντρώνετε κάτω απ΄τις "πατριές"=πατριαρχικές γκλίτσες του εβραϊκού κατεστημένου που έχετε επιβάλλει σ΄ έναν περήφανο ελληνικό λαό, τον οποίο ξεθεμελιώσατε!!! Δεν έχετε δικαίωμα να τον οδηγείτε και να τον καθοδηγείτε λανθασμένα στα σκοτεινά μονοπάτια του φανατισμού που σας διέπει, δημιουργώντας εχθρούς κι οπλίζοντας με ευλογία χέρια να σκοτώνουν.

Όσο για τους "Προφήτες", επιτρέψτε στους Έλληνες και στις Ελληνίδες να έχουν και τους δικούς τους ΠΡΟΦΗΤΕΣ=ΣΟΦΟΥΣ και ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ: ΣΩΚΡΑΤΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΠΛΑΤΩΝΑ, ΗΣΙΟΔΟ, ΟΜΗΡΟ, ΟΡΦΕΑ, ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ, ΕΠΙΚΟΥΡΟ, ΕΥΡΥΠΙΔΗ, ΣΟΦΟΚΛΗ, ΣΑΠΦΩ, ΠΥΘΑΓΟΡΑ... κι άλλους πολλούς που έδωσαν το φως τους (δοσμένο σε αυτούς από το ΘΕΟ) κι ας λατρεύουν τους ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ, οι οποίοι προέρχονταν από το ΦΩΣ και δεν είναι είδωλα:
 ΑΘΗΝΑ, ΖΕΥ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΕΡΜΗ,, ΗΡΑ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΡΤΕΜΗ, ΗΦΑΙΣΤΟ, ΕΣΤΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΔΙΟΝΥΣΣΟ!..Άλλο λατρεία=αγάπη κι άλλο πίστη και φανατισμός μέχρι θανάτου!
ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ, ΚΙ ΑΣ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ!..
Επειδή είμαστε στο 2015 κι αν θέλουμε ν΄αναλύσουμε το Λόγο του Χριστού μέσα από τα Ευαγγέλια, μπορούμε άνετα, δίχως καμιά φανατική παρέμβαση ανωτέρων εβραϊκών βαθμούχων με τα ραβδιά, που δεν παράγουν κανένα χρήσιμο έργο, παρά μονάχα προάγουν το σκοταδισμό, επιτρέψτε στα Ελληνόπουλα ν΄αγαπούν και να λατρεύουν την πατρίδα τους και τον πολιτισμό της, δίχως το λίβελο "ειδωλολατρεία", γιατί μας προσβάλει πνευματικά. Όσο για τους "Αφορισμούς" που συμβαίνουν στις ημέρες μας, επιτρέψτε μου να σας πω, πως κάποτε κάποιοι φανατικοί δικοί σας, σε μια άλλη εποχή, αφόρισαν και τον Νίκο Καζαντζάκη, κι αργότερα μετάνιωσαν. Επειδή λοιπόν συναγωνίζεστε γράφοντας, αναμασώντας ότι έχει ειπωθεί από τον Χριστό, για να εντυπωσιάσετε τον κόσμο, ξοδεύοντας χρήματα για την επίγεια εξουσία σας, ενώ θα μπορούσατε να θρέψετε άνεργους, να στεγάσετε ηλικιωμένους και να τους φροντίσετε, με θλίβει πολύ η παρουσία σας, όπως θλίβει και τον ορθόδοξο κόσμο της χώρας μου με την όλη αυτή σκοτεινάγρα που επιβάλετε... 
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΕ πως προέρχεται από το ΦΩΣ...κι ήρθε να συμπληρώσει τις γραφές κι όχι να τις αλλάξει!..ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΦΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΞΕΡΕΤΕ;
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ κι Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΪΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΩΣ. ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΩΣ ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ!..ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ!..Με άλλο όνομα τον λάτρευαν...και τον λατρεύουν...
Ας μη σταθούμε όμως στα ονόματα, αλλά στην πραγματική ουσία...Κι αυτή είναι μόνον Αλήθεια κι είναι αλήθεια για όλους δοσμένη μόνον από "Φως"!..
Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη
© Nota Kimothoi Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος / All Rights Reserved.

© Νότα Κυμοθόη