Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Νότα Κυμοθόη "7.200.000 ΕΤΩΝ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

                                    Graecopithecus η κάτω σιαγόνα (Wolfgang Gerber)

"7.200.000 ΕΤΩΝ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"
Νότα Κυμοθόη
Σήμερα, στον ξένο τύπο αποτελεί είδηση το γεγονός, πως ονομαστοί επιστήμονες Παλαιοντολόγοι και Παλαιοβιολόγοι ( David R. Begun του Πανεπιστημίου στο Τορόντο, Dept. of Anthropology, στον Καναδά) και όχι μόνον, έφεραν στο φως τις ετών μελέτες τους, σχετικά με την ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στην Ελλάδα, 7.200.000 ετών!!!
Οι Γερμανοί κατακτητές το 1944, μεταξύ όλων των καταστροφών που έκαναν στη χώρα Ελλάδα, είναι και η κλοπή μιας γνάθου, αυτής που εικονίζεται στη φωτογραφία, που βρίσκεται σε Γερμανικό Μουσείο.
Οι επιστήμονες από τα μεγάλα Πανεπιστήμια της σημερινής Πανεπιστημιακής κοινοτητας, μελετώντας αυτήν την κάτω γνάθο, κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως ανήκει σε κάποιον Προάνθρωπο, όπως λένε, ηλικίας 7.200.000 ετών!!!
Εξετάζοντας αυτό το εύρημα, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ανήκει στον Graecopithecus freybergi, που ζούσε στην περιοχή αυτή.
Μετά από τόσα χρόνια, κι ενώ έχει εξαφανιστεί το κρανίο που βρήκε ο Έλληνας από την Ικαρία, Ανθρωπολόγος κος Άρης Πουλιανός στο Σπήλαιο των Πετραλώνων, που ανήκει στον αρχάνθρωπο ηλικίας 11.000.000 ετών, έρχονται τώρα και επιβεβαιώνουν με άλλο εύρημα...
ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟ για τον οποίο μιλούσε ο Άρης Πουλιανός!!!
Πνευματικά δικαιώματα © 2017 Νότα Κυμοθόη