Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Νότα Κυμοθόη "Η ροή της εξέλιξης"

                                                      φωτογραφία της Νότας ΚυμοθόηΆδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .


Νότα Κυμοθόη "Η ροή της εξέλιξης"


Αν κάποιος κοιτάξει το ποτάμι οπού κυλά, θα χαρεί τη ροή του, τον ήχο του κελαρίσματός του, ίσως ακούσει από τις φυλλωσιές των πλατανιών αηδόνια να κελαηδούν δίχως να μπορεί να τα διακρίνει, όπως δεν μπορεί να διακρίνει τα μόρια του νερού, που είναι μέσα στη ροή του...
Αν κάποιος δεν μπορεί να κατανοήσει το ποτάμι, δεν μπορεί να κατανοήσει την ίδια τη ζωή του...
Όλα είναι μέσα στη ροή της εξέλιξης, γι΄ αυτό μη ασχολείστε με των άλλων τα λάθη και μη θυμώνετε μαζί τους, γιατί αναστέλλεται η δική σας εξέλιξη. Ο θυμός είναι η δύναμη των άλλων κι όσο τους μισείτε ή τους κρατάνε κακία, εσείς μένετε στάσιμοι...
Να είστε σαν τη ροή του ποταμού και μη φέρνετε στο παρόν τα λάθη του παρελθόντος. Κρατείστε όλη τη δύναμη όλων των όσων καλών έδωσε το παρελθόν σαν θεμέλιο και χτίστε επάνω σε αυτά όλα τα καλά, το μέλλον! Όλα είναι μέσα σ ένα πρόγραμμα κι όλα είναι για την εξέλιξή μας. Μη προβάλετε προβληματικές καταστάσεις και γεγονότα του ιστορικού χθες. Δεν βοηθούν στην εξέλιξή σας, μήτε βοηθάτε άλλους.
Όλα είναι τέλεια κι όλα είναι μέσα στην τέλεια εξέλιξη όλων μας!Τέλεια όλα μέσα στην τέλεια ατέλειά τους.
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου