Νότα Κυμοθόη "Ίχνη ανθρώπων 5,7 εκατ. ετών στην Κρήτη"
Η εποχή μας, χαρακτηρισμένη ως Νέα Εποχή, ρίχνει φως σε θέματα τα οποία κρατούσαν μυστικά με θρησκόλυπτο τρόπο, κατηγορώντας την ελληνική παιδεία της αρχαιότητας και το Δία, πως ήταν είδωλο Θεός!..
Το Πανεπιστήμιο της Ουψάλα επιβεβαίωσε τα ίχνη ανθρώπινης ζωής στην Κρήτη, κι αυτό είναι σημαντικό γιατί αναφέρεται σε μια εποχή, πριν 5,7 εκατομμύρια χρόνια από τη δική μας σημερινή εποχή!!!
Αυτή η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου κι αναφέρεται στη δημοσίευση του περιοδικού Science News στις 31 Αυγούστου 2017 από το Πανεπιστήμιο της Ουψάλα, αναφέροντας:
"Τα αποτυπώματα ανακαλύφθηκαν από τον Gerard Gierlinski (πρώτος συγγραφέας της μελέτης) κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κρήτη το 2002. Ο Gierlinski, Παλαιοντολόγος στο Πολωνικό Γεωλογικό Ινστιτούτο που ειδικεύτηκε στα αποτυπώματα, αναγνώρισε τα αποτυπώματα ως θηλαστικά, αλλά δεν τα ερμήνευε περαιτέρω. Τότε το 2010 επέστρεψε στην περιοχή μαζί με τον Gregorz Niedzwiedzki (2ος συγγραφέας), Πολωνός Παλαιοντολόγος στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα, για να μελετήσει λεπτομερώς τα αποτυπώματα. Μαζί κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι τα ίχνη έγιναν από ανθρωποειδείς.
Πίστωση: Andizej Boczarowski
Ευχαριστούμε τους καθηγητές Παλαιοντολογίας του Πανεπιστημίου της Ουψάλα!..
Αυτήν την εποχή, δηλαδή πριν 5,7 εκατομμύρια χρόνια η Κρήτη δεν είχε απομακρυνθεί από την ηπειρωτική Ελλάδα, δηλαδή ήταν ενιαία, ενωμένη με την Αιγαία Γη. Τα ίχνη αυτά των ανθρώπων που έμειναν για να δώσουν αυτήν τη γνώση σε εμάς, στην εποχή μας, άσχετα άν η Κρήτη είναι αποκομμένη και σήμερα αποτελεί νησί, φανερώνουν πως η ζωή ξεκίνησε από τον ελληνικό χώρο!!!
Μια ακόμη επιβεβαίωση αυτών των σημαντικών απολιθωμάτων κι ας προστεθεί κι εκείνη του Άρη Πουλιανού απ΄το σπήλαιο των Πετραλώνων σε μια άλλη βορειότερη ελληνική περιοχή, κι ας τα μελετήσουν οι ερευνητές Παλαιοντολόγοι, κι ας πάψουν επιτέλους την πολεμική αρνητική τους θέση ενάντια στην αλήθεια των ανθρωπίνων προελεύσεων!..
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου